Gorilla Wear

Gorilla Wear on legendaarinen maailmanlaajuinen kehonrakennus- ja fitness-lifestylebrändi. Brändi perustettiin vuonna 1982 Yhdysvalloissa. Olemme toimittaneet treeni- ja lifestyle-vaatteita ja asusteita motivoituneille liikkujille siitä lähtien.

Gorilla Wear on johtava aktiivisten vaatteiden ja tarvikkeiden valmistaja ja toimittaja kuntosalille ja sitä ympäröivään elämäntyyliin. Yhdysvalloissa vuonna 1982 perustettu Gorilla Wear on ollut siitä lähtien tunnettu legendaarisena urheilubrändinä. Jo useat sukupolvet luottavat vaatteisiimme, ja lisäksi nopeasti kasvava nykypäivän liikkujien yhteisö arvostaa niitä.

Yksi tyylimme menestyksen pilareista on vahva yhteistyö ammattiurheilijoiden kanssa. Ammattiurheilijat ovat ensin todistaneet jokaisen käyttämäsi Gorilla Wear -vaatteen tarjoavan sinulle ensiluokkaista laatua. Varmistamme, että Gorilla Wear tukee henkilökohtaista matkaasi jokaisessa vaiheessa vaatteista kuntosalitarvikkeisiin, kamppailuvälineisiin ja lifestyle-vaatteisiin.

Mitä tahansa harjoitteletkin: nopeutta, tekniikkaa, lihakskuntoa tai voimaa, sen ymmärtäminen, mitä potentiaalisi toteuttaminen vaatii, yhdistää kaikkia kaltaisiasi motivoituneita kuntoilijoita ja urheilijoita. Tarkoituksenamme on motivoida sinua, herättää sisälläsi oleva urheilija. Motivaatio on se ydinarvo, kun kyse on sinun tavoitteesi saavuttamisesta.

Katso tarjoukset verkkokaupastamme!