Messutarjonta

Uudet ja tutut lajit

Oletko miettinyt palaamista vanhan, tutun lajin pariin, mutta kipinä saattaa olla kateissa? Tai et ehkä tiedä, mikä seura, lajiliitto tai taho tuttua lajiasi tarjoaa. Tule LOL Expoon katsomaan ja kokemaan, mitä perinteisille liikuntalajeille kuuluu Suomessa nykyään ja minkälaisia harrastusmahdollisuuksia ne tarjoavat koko perheelle.

Tähtäimessä uusi liikuntaharrastus?

Esittelemme kuumat ja trendikkäät uutuuslajit ja liikuntamuodot! Jos perinteinen lajitarjooma ei ole sytyttänyt haluasi liikkua omalla tavallasi, tule hakemaan inspiraatiota messuilta. Liikunta-ala monipuolistuu hurjaa vauhtia, ja väitämme, että nykypäivänä jokaiselle löytyy oma, mielekäs tapa liikkua ja lisätä hyvinvointia ja energiaa elämään. 

Lapset ja perheet

Joukkuelajit kehittävät yhdessä toimimista, onnistumisten jakamista ja niiden mahdollistamista. Esimerkiksi palloilulajeissa lapset oppivat vuorovaikutusta ja kunto kehittyy yhteisen hauskanpidon merkeissä kavereiden kanssa.

Yksilölajit taas tarjoavat mahdollisuuksia koko perheen yhteiselle, terveelliselle tekemiselle. Yksilölajeissa lapset pääsevät kehittämään omia vahvuuksiaan, kokemaan onnistumisia ja arvioimaan kehityskohteitaan aikuisen turvallisella ja kannustavalla tuella. 

Tulkaa koko perheen voimin tutustumaan lasten harrastusmahdollisuuksiin, mihin aikuisetkin voivat lajista riippuen osallistua. Liikunnan ilo yhdessä jaettuna on parasta iloa!

Valmennus- ja hoitopalvelut

Tarvitsetko hyviä neuvoja tai apua juuri sinun tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitettuna? Tule LOL Expoon tutustumaan siihen, mitä henkilökohtainen valmentaja eli Personal Trainer voisi tehdä sinun hyväksesi, tai miten voisit aloittaa taas lenkkeilyn juoksuvalmentajan opeilla turvallisesti.  Messuilta löydät asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua esimerkiksi näissä asioissa:

  • miten parantaa ryhtiä
  • kuinka vähentää niska- ja hartiakipuja
  • mistä tietää, mikä on minulle sopiva määrä unta
  • miten aloittaa lenkkeily  tai kuntosali turvallisesti
  • miten vähentää selkäkipuja liikunnalla
  • kuinka parantaa golf-swingiä
  • miten suunnitella ylipainoiselle lapselle ruokavalio
  • kehonkoostumuksen ja rasvaprosentin mittaus
  • lihastasapainokartoitus
  • …ja paljon muuta!

Ravinto ja ravintolisät

Tule saamaan tietoa terveellisistä ruokavalioista ja ehkäpä löytämään sen juuri sinulle sopivan tavan koostaa oma ruokaympyräsi ja lautasmallisi päivästä ja viikosta toiseen! Terveellisen ja liikunnallista elämäntapaa tukevan ravitsemuksen ei tarvitse olla monimutkaista eikä vaikeaa. 

Tutustu myös kotimaisiin ja luotettaviin terveystuotteisiin, liikkujan lisäravinteisiin sekä maistuviin uutuustuotteisiin, kuten välipaloihin, palautusjuomiin ja smoothieihin!