Cornhole Suomi

Cornhole

Cornhole on viihdyttävä ulkopeli, joka on erityisen suosittu Yhdysvalloissa, mistä laji on kotoisin. Pelissä pelaajat heittävät säkkejä kohti puista pelilautaa, joka on asetettu tiettyyn etäisyyteen. Tavoitteena on saada pussit putoamaan laudan reikiin tai jäämään pelilaudalle. Pisteitä saa reikään menneistä ja levylle jääneistä säkeistä.

Peli on suosittu vapaa-ajan aktiviteetti perheiden ja ystävien keskuudessa, ja sitä pelataan usein mökillä, rannalla, leirintäalueilla ja erilaisissa ulkotapahtumissa. Se on rento ja hauska peli, joka ei vaadi paljon varusteita tai erityistä taitoa, joten se on helppo ottaa mukaan erilaisiin tilaisuuksiin.

2022 kesän lopulla Leppävaaran paloaseman kahvihuoneessa katsottiin klippejä kyseisestä lajista. Palomiehet päättivät kokeilla lajia, ja boom; tapahtui lumipalloefekti… nyt lajilla on Suomen kattojärjestö ja juuri avattu verkkokauppa, josta saa cornhole-tarvikkeet aloittelijasta ammattilaiseen.

Tervetuloa kokeilemaan cornholea, joka taipuu kilpaurheilusta koko perheen heittopeliksi. Pisteellämme voit myös liittyä kannattaja- tai pelaajajäseneksi. Tai voit vaikka tilata ammattilaistason pelisetin yrityksesi tai vaikka suosikkijoukkueesi logolla.