Business Shooting Club

Vuonna 2020 perustettu Business Shooting Club on kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu klubi, jonka jäsenet verkostoituvat ja virkistäytyvät yhdessä ampumaurheilun parissa. Jäsenille järjestetään säännöllisesti klubitapahtumia ja muita kiinnostavia tilaisuuksia. Mukana on jo n. 150 yritystä ja yhteisöä eri aloilta.

Business Shooting Clubin tarkoituksena on tarjota jäsenilleen virkistäviä elämyksiä, verkostoitumista hyvässä seurassa sekä antoisaa asiasisältöä. Pyrimme pitämään verkostomme mahdollisimman moninaisena ja toivomme jäseniksi kaikenkokoisia yrityksiä eri aloilta. Joukossamme on niin yksinyrittäjiä kuin suuria pörssiyhtiöitäkin, ja kohtaamme jokaisen samalla tavalla. Näemme mielellämme henkilöt yritysten takana, ja meillä kaikki ovat samalla viivalla.

Vaikka virkistäytyminen klubissa keskittyy ampumaurheiluun, siitä ei tarvitse olla kokemusta klubiin liittyessään – suurin osa jäsenistämme on ollut vasta-alkajia lähtiessään toimintaamme mukaan. Hyvässä seurassa oppii nopeasti! Tapaamme erittäin mielellämme uusia ihmisiä, joten jäsenenä olet tervetullut ottamaan klubitapahtumiin mukaan esimerkiksi yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi.